Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальне підсумкове оцінювання рівня знань студентів



(для спеціальності 6201/2)

Загальна оцінка рівня знань студентів за дисципліною “Інноваційний менеджмент” визначається як сума балів, одержаних студентами за результатами поточного контролю та за результатами іспиту.

До екзаменаційної відомості вносяться результати поточного контролю та підсумкового контролю, а також їх сумарна оцінка за 100-баловою системою. Після цього здійснюється переведення сумарної оцінки у 4-бальну та шкалуECTS за критеріями:

Оцінка за 100-бальною системою КНЕУ Оцінка за шкалою ECTS Оцінка за національною шкалою
90 – 100 A 5 (відмінно)
80 – 89 B 4 (добре)
70 – 79 C
66 – 69 D 3 (задовільно)
60 – 65 E
21– 59 FX 2 (незадовільно) з можливістю повторного складання
0 – 20 F 2 (незадовільно) з обов’язковим повторним вивченням дисципліни

В разі, якщо відповіді студента оцінені менше ніж в 30 балів, він отримує незадовільну оцінку за результатами іспиту та незадовільну загальну підсумкову оцінку. В цьому випадку загальна підсумкова оцінка включає лише результати поточного контролю.

Студенти, які набрали за результатами поточного та підсумкового контролю від 21 до 59 балів, після належної підготовки мають право повторно складати іспит за власною заявою. Перескладання іспиту з дисципліни дозволяється двічі. Якщо студент не пересклав іспит двічі, він зобов’язаний повторно вивчити дисципліну і знову скласти іспит (востаннє).

Студенти, які набрали за результатами поточного та підсумкового контролю від 0 до 20 балів включно, зобов’язані написати заяву на повторне вивчення дисципліни на відповідних формах навчання свого факультету та скласти його.

7. Зразок екзаменаційного білета з дисципліни “Інноваційний менеджмент”

1. Теоретичне питання. Сутність та особливості інноваційних стратегій. Позитивні наслідки та ускладнення, що супроводжують впровадження інноваційних стратегій в організаціях.

2. Теоретичне питання. Основні положення та значення класичної теорії нововведень Й.Шумпетера.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 218 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...