Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Продовження додатка Р. Для рішення цієї задачі в роботі розроблена графічна модель рівня кредитних і депозитних ставок у залежності від рівня очікуваної прибутковості і ризику



Для рішення цієї задачі в роботі розроблена графічна модель рівня кредитних і депозитних ставок у залежності від рівня очікуваної прибутковості і ризику проведення конкретних операцій. Запропонована модель складає основу підходу до формування визначеного рівня кредитних і депозитних ставок банку.

З метою належного використання інформаційного ресурсу при плануванні проведення активно-пасивних операцій банку введена в розгляд двомірна інформаційна структура упорядкованого розміщення елементів даних щодо напрямків залучення і використання ресурсів комерційного банку. Розкрито сутність відповідного планування.

Тема: „Забезпечення фінансової стабільності банків України”

АНОТАЦІЯ

Магістерська робота присвячена питанням забезпечення фінансової стабільності банків у сучасних умовах розвитку економіки України.

Основні результати дослідження полягають в обґрунтуванні теоретичних основ фінансової стабільності банків і розробці практичних рекомендацій з її забезпечення стосовно до особливостей функціонування вітчизняного банківського сектора.

У роботі досліджене поняття фінансової стабільності, визначений її взаємозв'язок з такими категоріями, як надійність, стійкість, платоспроможність, ліквідність, кредитоспроможність.

Запропоновано трактування фінансової стабільності, що характеризує такий стан усієї сукупності фінансових відносин банку, який забезпечує його безперервне функціонування і позитивну динаміку розвитку.

Проаналізовано фактори фінансової стабільності банку й уточнена їхня класифікація. Розширено систему принципів роботи фінансово стабільного банку, а також обґрунтовані кількісні критерії його роботи.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 222 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...