Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зразок оформлення заголовків підрозділів дипломної роботи



РОЗДІЛ 2 ОБЛІК ПОТОЧНИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ НА ПІДПРИЄМСТВІ

2.1 Суть, класифікація, оцінка поточних зобов’язань на підприємстві

Зобов’язання на підприємстві виникають внаслідок здійснення підприємством господарських операцій, пов’язаних з отриманням кредитів, а також товарів і послуг з відстроченням платежу. Майнові відносини між суб’єктами господарювання, що виникають у результаті здійснення таких операцій, набувають характеру цивільно-правових зобов’язань.

2.2 Облік короткострокових кредитів банку та поточної заборгованості за довгостроковими зобов’язаннями

Підприємство, незалежно від своєї галузевої приналежності може отримати кредит у будь-якому комерційному банку – головне, щоб у нього була можливість і правові форми забезпечення своєчасного повернення кредиту та сплати відсотків за користування кредитом.

2.3 Облік товарних операцій

2.3.1 Облік кредиторської заборгованості за товари, роботи, послуги.

Облік розрахунків з постачальниками і підрядниками за одержані товарно-матеріальні цінності, виконані роботи та надані послуги ведеться на рахунку 63 „Розрахунки з постачальниками і підрядниками”.

2.3.2 Облік операцій за векселями виданими.

Вексель займає особливе місце в системі безготівкових розрахунків, оскільки може безпосередньо використовуватись для погашення боргових зобов’язань.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...