Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Зразок оформлення заголовків дипломної роботи



РОЗДІЛ 1 ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ

1.1 Загальна характеристика підприємства: організаційно управлінська структура та види його діяльності

Виготовлення необхідної суспільству продукції здійснюється на рівні первинної ланки господарства країни – підприємства.

Підприємство являє собою організаційно відокремлену й економічно самостійну ланку виробничої сфери господарства країни, що спеціалізується на виготовленні продукції, виконанні робіт та наданні послуг.

Публічне акціонерне товариство «Карлівський машинобудівний завод» (далі - Товариство) створене наказом Мінмашпрому України від 29.07.1994 року №1078 шляхом перетворення державного підприємства «Карлівський машинобудівний завод» у публічне акціонерне товариство [18].

1.2 Організація бухгалтерського обліку на підприємстві

Бухгалтерський облік на підприємстві ведеться безперервно з дня реєстрації і до його ліквідації. Успішне ведення обліку значною мірою залежить від правильної його організації.

1.3 Аналіз техніко-економічних показників

Для визначення фінансового стану діяльності ПАТ «Карлівський машинобудівний завод» необхідно розрахувати основні техніко-економічні показники і провести їх аналіз.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 260 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...