Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Згодні чи ви з такою точкою зору? За допомогою яких критеріїв сьогодні можна оцінити успішність діяльності організації?



Структура ринку, на якому діє ваша організація, наближається до ідеальних умов досконалої конкуренції. Тобто є високий попит на товар, який випускає ваша організація, велике число продавців, відсутність товарів-замінників, однакова інформаційна забезпеченість товаровиробників. Які стратегічні дії ви б вважали за краще зробити і чому?

56. Наведіть приклади галузей, де бар'єрами входу в галузь для нових виробників є:

а) крупні капіталовкладення; б) патенти.

57. Які ключові чинники успіху в галузях, що виробляють: а) одяг; б) деревообробні верстати?

58. Чи істотно розрізняються стратегія багатопрофільної організації і стратегія фірми, орієнтованої на виробництво товару одного вигляду? У чому це відмінність?

59. Основна продукція підприємства випускається вже 10 років, але попит залишається стабільним і підстав хвилюватися на найближчих 1-2 роки немає. Чи варто переходити до випуску нової моделі, яка вже пройшла випробування і готова до запуску в серію?

60. Виберіть з приведеного нижче списку характеристики, які, на вашу думку, мають бути обов'язково присутніми у формулюванні місії організації.

Характеристики организации Да Нет
1. Отраслевая принадлежность    
2. Получение прибыли    
3. Назначение    
4. Роль для общества    
5. Ассортимент продукции    
6. Принципы работы с персоналом    
7. Способы выхода на рынок    




Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 296 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...