Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Права сторона



  3 бали 6 балів 9 балів 12 балів
  Зобразіть на координат-ній прямій і запишіть проміжок, який задається нерівністю . Зобразіть на координатній прямій і запишіть проміжок, який задається нерівністю . Зобразіть на координатній прямій і запишіть проміжок, який є перетином та об’єднанням проміжків і . Зобразіть на координатній прямій і запишіть проміжок, який є перетином та об’єднанням проміжків і проміжку, що відповідає нерівності .
  Розв’язати нерівність та систему нерівностей: а) ; б) . Розв’язати нерівність та систему нерівностей: а) ; б) . Розв’язати нерівність та систему нерівностей: а) ; б) . Розв’язати нерівність та систему нерівностей: а) ; б) .
  Скласти й розв’язати систему нерівностей для знаходження розв’язку подвійної нерівності . Скласти й розв’язати систему нерівностей для знаходження розв’язку нерівності з модулем . Скласти й розв’язати систему нерівностей для знаходження допустимих значень змінної виразу . Скласти й розв’язати систему нерівностей для знаходження значень параметру , при яких обидва корені рівняння більше ніж -7




Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 234 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...