Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 6. Політика маркетингових комунікацій



підприємства туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

План лекції

1. Розподіл комунікаційних функцій між суб’єктами туристичного ринку та сфери гостинності.

2. Сучасна концепція інтегрованих маркетингових комунікацій підприємства туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

3. Персональний продаж в комплексі маркетингових комунікацій підприємства туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

4. Стимулювання збуту в комплексі маркетингових комунікацій підприємства туристичного бізнесу (готельного та ресторанного господарства).

5. Робота з громадськістю в комплексі маркетингових комунікацій підприємства туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

6. Реклама в комплексі маркетингових комунікацій підприємства туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

& Рекомендована література:

Основна: 1,2,3,5,6;

Додаткова: 6,7,8,9,10,11,12,13,14,16,20,21,22,25

Інтернет-ресурси: 1-9

Міні-лексикон: Комплекс маркетингових комунікацій, ATL та ВTL комунікації; реклама; друкована реклама; реклама в пресі; відеореклама; реклама на електронних носіях; радіо-реклама; сувенірна реклама; поштова реклама; зовнішня реклама; реклама на транспорті; рекламна кампанія; горизонтальні та вертикальні рекламні об¢єднання; медіа-план; зв¢язки з громадськістю; туристична пропаганда; фірмові комунікації; лоббізм; торгові ярмарки; торгівельно-промислові виставки;workshop; експонент; експонат; стимулювання збуту; особистий продаж; брендінг





Дата публикования: 2014-10-20; Прочитано: 602 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...