Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Форми одягу для фізичної підготовки



Для проведення занять з фізичної підготовки встановлюється така форма одягу.

Форма №1 – у спортивному одязі (плавках, трусах, майці, тренувальному костюмі, тапочках, кедах або черевиках). Дозволяється на спеціально підготовленому (чистому) трав’яному, піщаному або дерев’яному майданчику проводити заняття без взуття.

Форма №2 – літня повсякденна, польова або робоча форма одягу, без головного убору, з оголеним торсом або у майці (тільняшці), у польових брюках або прямого крою (навипуск), черевиках з високими берцями або черевиках.

Форма №3 – для військовослужбовців строкової служби та курсантів військових навчальних закладів – літня повсякденна або робоча форма одягу, у куртці з розстібнутим коміром на один ґудзик, без головного убору, у куртці з розстібнутим коміром на один ґудзик, без головного убору та поясного ременя;

для офіцерів, прапорщиків, мічманів та військовослужбовців надстрокової служби – повсякденна форма одягу у сорочці з розстібнутим коміром на один ґудзик, з погонами, без краватки та без головного убору.

Форма № 4 – для військовослужбовців строкової служби та курсантів військових навчальних закладів – літня повсякденна або робоча форма одягу, у куртці (кітелі) з розстібнутим коміром на один ґудзик та послабленим поясним ременем;

для офіцерів, прапорщиків, мічманів та військовослужбовців надстрокової служби – повсякденна або літня польова;

Форма №5 – зимова повсякденна, польова або робоча форма одягу, куртка утеплена з розстібнутим коміром та послабленим поясним ременем.





Дата публикования: 2014-10-29; Прочитано: 653 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...