Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Що собою являє МП «Біологія» в НаУКМА?



Магістерська програма «Біологія» в НаУКМА

Терновська Тамара Костянтинівна

Доктор біологічних наук, професор

Керівник магістерської програми «Біологія»

В НаУКМА

Що собою являє МП «Біологія» в НаУКМА?

Університет у нас класичний, відповідно за класичним планом у нас побудований бакалаврат та магістерська програма з біології (МП). В інших університетах є окремі МП за різними спеціалізаціями, наприклад окрема програма «Мікробіологія», «Генетика», «Біохімія» та інші. У нас, програма МП називається просто, «Біологія».

В якому напрямку ми спеціалізуємось? Наша спеціалізація – це здебільшого молекулярна біологія, тому у нас наприклад, немає окремої МП з поглибленим вивченням ботаніки чи зоології. Всі курси на МП побудовані таким чином, щоб поглиблювати знання студентів з біології саме на клітинно-молекулярному рівні. Зараз, молекулярна біологія дуже швидко розвивається. Саме на цьому рівні ми бачимо основу усіх тих процесів що відбуваються у клітинах, тканинах, популяціях. Тому наша МП побудована саме у цьому напрямку.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 459 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...