Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальна частина. 1. Це Положення регламентує діяльність державних інспекторів з питань інтелектуальної власності, визначає їх права та функціональні обов'язки стосовно



1. Це Положення регламентує діяльність державних інспекторів з питань інтелектуальної власності, визначає їх права та функціональні обов'язки стосовно державного контролю за дотриманням суб'єктами господарювання незалежно від форми власності вимог законодавства з питань інтелектуальної власності, розповсюдження і прокату примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, виробництва, експорту, імпорту дисків для лазерних систем зчитування (далі - диски).

2. Державний інспектор з питань інтелектуальної власності (далі - державний інспектор) є посадовою особою Державного департаменту інтелектуальної власності (далі - Департамент).

3. Державні інспектори призначаються на посаду та звільняються з посади головою Департаменту.

4. Державні інспектори діють у мм. Києві та Севастополі, областях, Автономній Республіці Крим, де представляють Департамент.

5. Державний інспектор у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, цим Положенням, наказами МОН та Департаменту.

6. Департамент контролює виконання державним інспектором своїх завдань і посадових обов'язків, вирішує питання про його забезпечення робочими приміщеннями та створює умови для роботи.

Державному інспектору видається посвідчення встановленого зразка.

Державний інспектор має право на використання індивідуального штампу та бланків, форма яких затверджується Департаментом.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 211 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...