Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Загальні положення. 1.1. Цей Порядок розроблено відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"



1.1. Цей Порядок розроблено відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування" (далі - Закон), Указу Президента України від 25 травня 2000 року N 721/2000 "Питання Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва", постанов Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 року N 1698 "Про затвердження переліку органів ліцензування", від 17 травня 2002 року N 675 "Про затвердження Порядку прийняття органом ліцензування рішення про застосування до суб'єктів господарювання спеціальних заходів, спрямованих на припинення порушень вимог Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування", спільного наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва і Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 14 серпня 2002 року N 84/247 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з експорту, імпорту обладнання та дисків для лазерних систем зчитування", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 3 вересня 2002 року за N 726/7014 (далі і Ліцензійні умови), та інших нормативно-правових актів, що регламентують господарську діяльність з експорту, імпорту обладнання та дисків для лазерних систем зчитування.

1.2. Контроль за додержанням суб'єктами господарювання (далі і ліцензіати) Ліцензійних умов здійснюють Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва (його територіальні органи) як спеціально уповноважений орган з питань ліцензування, Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції України (далі - Мінекономіки) як орган ліцензування (далі - органи контролю) у межах своїх повноважень шляхом проведення планових і позапланових (раптових) перевірок.

До перевірок можуть залучатись органи контролю, визначені Законом України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів господарювання, пов'язаної з виробництвом, експортом, імпортом дисків для лазерних систем зчитування", в межах їх повноважень.

1.3. Цей Порядок регламентує:

- організацію проведення перевірок;

- оформлення результатів перевірок;

- повноваження осіб, які здійснюють перевірку;

- контроль за виконанням розпоряджень органів контролю про усунення порушень ліцензіатом Ліцензійних умов (у разі їх наявності);

- подання до органу ліцензування пропозицій щодо розгляду питання про анулювання або тимчасового зупинення дії ліцензії відповідно до встановлених підстав.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 168 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...