Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

СІД-код матриці



12. Кожний СІД-код матриці складається з літер ІFPІ після яких зазначається чотири- або п'ятизначний код, який починається з літери L. Виробнику дисків надається пакет послідовних кодів, з яких він повинен присвоювати унікальний код кожному окремому процесору сигналів або лазерному записувальному пристрою, що використовується ним для виготовлення матриці.

13. СІД-код матриці необхідно наносити на матричну смугу під час запису на лазерному записувальному пристрої. Всі наступні матриці (в тому числі материнські частини і штампи), а також усі диски, виготовлені за допомогою цієї матриці, повинні мати цей СІД-код.

14. СІД-код матриці повинен розміщуватися у радіусі 18 міліметрів між центром диска та початком "зони введення" (яка розміщена в радіусі 22,9 міліметра від центру), крім дисків високої щільності, відповідно до пунктів 22-27 цих Технічних специфікацій.

15. Мінімальна висота знаків СІД-коду матриці повинна бути 0,5 міліметра.

16. СІД-код матриці повинен розміщуватися в металізованій зоні диска, крім випадків, передбачених пунктом 25 цих Технічних специфікацій.

17. СІД-код матриці повинен читатися без збільшення.

18. СІД-код матриці на зчитуваному або відтворюваному боці диска повинен читатися зліва направо.

19. СІД-код матриці повинен бути встановлений у програмно-апаратне забезпечення лазерного записувального пристрою або в системний контролер (у систему обробки сигналів, яка керує роботою лазерного записувального пристрою) таким чином, щоб оператор системи не міг його змінити.

20. Рекомендується, щоб місце, виділене виключно для СІД-коду матриці (визначається користувачем і постачальником лазерного записувального пристрою), утворювало дугу 30 градусів. СІД-код матриці повинен бути чітко відокремлений від інших характерних ділянок.





Дата публикования: 2015-02-18; Прочитано: 211 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...