Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мал.13.41 мал.13.42



Прив'язати льняною ниткою № 9,5/6 у два складання до швартовочних ременів дві лямки підвісної системи, призначених для з'єднання з роз’ємом, що знаходяться в стороні стабілізуючого парашута (мал.13.42). Одягти петлею - удавкою льняну нитку № 9,5/6 на одну із вищевказаних лямок підвісної системи на відстані 200-300мм від кілець і кінці ниток прив'язати на іншій лямці підвісної системи.

Під час контрольної перевірки укладання ПГС-500 перевірити:

- монтаж основ платформи та кріплення петель сотоблоків, відсутність сторонніх предметів на платформі, кріплення вантажу на платформі.

- справність карабіна витяжної ланки, проходження шнура ШХБ-60, затягування ременів кріплення стабілізуючого парашута через другу петлю витяжної ланки, розкладку ланки стабілізуючого купола.

- під’єднання роз’єму до ланки стабілізуючого парашута, встановлення на приладі висоти 0,7км і часу 5сек, контрування гнучкої шпильки, під’єднання ланки гнучкої шпильки до петлі на камері, закриття важільного замка та зачекування його гвинтом-шпилькою, контрування тросу приладу серцевиною шнура ШХБ-125 в одне складення до корпусу роз’єму, під’єднання пряжок ланок кріплення до важільного механізму.

- зняти запобіжний чохол, перевірити приєднання підвісної системи через скобу до коуша основного купола, запобіжний чохол насунути на скобу та зав’язати.

- розкладку підвісної системи та ланки стабілізуючого парашута по процесу розкриття, прив’язку їх роздільно до швартовочних ременів шнуром ШХБ-20.

- оформлення паспорта та завантажувального листа.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 165 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...