Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підготовка вантажів до десантування ПДУР-47серії 4



Взяти ремені кріплення та перевірити вірність їх монтажу на дерев’яній діафрагмі. При правильному монтажу кінці ременів повинні бути подіти у діаметрально протилежні малі вікна діафрагми та пересікатися у центрі з зовнішньої сторони діафрагми, при цьому клапан кишені повинен бути зовні.

Пропустити ремінь десантних універсальних ременів у великі вікна діафрагми. Пропустити в них регулюючу перемичку, розташовував її поверх ременя, просмикнути в петлі регулюючої перемички з одного боку ремінь з пряжкою, а з іншої – ремінь з карабіном (мал.8.4).

мал.8.4 Монтаж універсальних ременів

Десантні універсальні ремені допускають скидання вантажів у стандартній заводської упаковці (мал.8.5). Десантні універсальні ремені з приєднаною діафрагмою розташувати на вантажі так, щоб петлі ременів кріплення були вільні та знаходилися під вантажем, а кінці ременя з карабіном були звернути защіпкою до вантажу. Відрегулювати довжину ременів в залежності від розміру вантажу. Довгі кінці ременів з пряжкою та карабіном пропустити під вантаж та обігнув його просмикнути у пряжки нашиті на них. Потім пропустити під вантаж кінець ременя кріплення і просмикнути в пряжку яка нашита на іншому кінці.

мал.8.5 Лижі (1 - лижі; 2 - шнур для зв’язування лиж; 3 - десантні універсальні ремені; 4 - ремені кріплення з діафрагмою) та АГС-17 в заводській укупорці підготовленні до десантування ПДУР-47 серії 4.

Для десантування лих взимку, лижи складають попарно, замками всередину та перев’язують шнуром ШКП-200. Лижні палки розміщують в середині пакета лиж. Для кріплення десантних універсальних ремній на лижи (мал.8.5), ремінь кріплення вивести на нижню сторону пачки лиж за шнур ШКП-200.






Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 214 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...