Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Informace o zájezdech od Čedoku



Ubytování:

Dovolená je pro mnohé turisty spojená s bohatým nočním životem. Proto některá turistická střediska jsou přesycena zábavními podniky – bary, vinárnami, diskotékami a nočními kluby. V ubytovacích objektech nemůže cestovní kancelář zajistit absolutní klid. Nepříjemnou skutečnosti může být drobný hmyz a hlodavci, napřiklad, kraby. U některých hotelů nelze označit vodu za pitnou. Koupelny ubytovacích objektů nižších kategorií často nejsou vybaveny mýdlem.

Stravování:

Možností stravování známenají: kontinentální snídaně (káva nebo čaj, chléb nebo pečivo, máslo, džem), kontinentální snísaně zelílená (rozšířená o plátek sýra, salámu nebo o vejce), bufetový způsob (samoobslužný system stravování s nabídkou studené i teplé kuchyně), švedské stoly

(samoobslužný system stravování s nabídkou pouze studené kuchyně). Nápoje nejsou zahrnuty v ceně stravování.

Doprava:

Charterové lety v Evropě se realizují převážně v nočních hodinách. Autokarovou přepravu zajišťujeme dopravními prostředky solidních autobusových společností. Pro cesty do bližších cílů zpravidla používají české autokary v dálkové úpravě, která obvykle zahrnuje video a nabídku teplých a studených nápojů. Do vzdalenějších cest se využívá autokary zahraniční výroby, kde je klimatizace, video, WC a nabídka teplých a studených nápojů.





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 205 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...