Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Košile z kvalitní bavlny jsou



pohodlné, dokonalý střih umožňuje

obléknout si je i do saka.

Hezké ženské

V plavkách se sarongem - šátkem,

který si uvažete jako dlouhou nebo

krátkou sukýnku - se cítíte skvěle.

Na večer se hodí jednobarevné tričko

a volný kabátek s krátkým rukávem –

jsou perfektním oblečením zejmena

pro horké letní dny.

Holčičí móda je barevná a veselá.

I vaše dcerka, přestože je ještě malá slečna, bude ráda nosit moderní tílko se špagetovými ramínky s výrazným potiskem nebo efektní tričko v nápadné žlutooranžové barvě. Krátké kalhotky doma určitě nějaké máte - napřiklad, ustřižené džiny. Letošní móda ukrácených kalhot

nám přeje - děti rostou jako z vody, a jak se jim kalhotky ukracují, nevypadají už, jako by čekaly velikou vodu, ale mají moderní capri.

Sportovní a praktické oblečení

Abyste se mohli pohodlně povalovat na písku nebo v travě, potřebujete šortky nebo dlouhé plátěné kalhoty - letos rozhodně ve stylu cargo s velkými kapsami, do kterých mají i dospěli kluci vždycky co dát - a nějaké to tílko, tričko a třeba i flanelovou nebo plátěnou košili (nejlépe s pěknou barevnou kostkou: košili si přez tílko přehodíte, když se schová sluničko).





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 182 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...