Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Інші особливі умови



7.1.У питаннях, що не передбачені цим Договором, сторони керуються чинним законо­давством України.

7.2.Цей Договір укладено в двох примірниках однакової юридичної сили.

7.3.Доповнення та зміни до цього Договору оформлюються у вигляді додаткових угод, які є невід'ємною частиною Договору, якщо їх підписали обидві сторони.

7.4. Договір припиняє свою дію в таких випадках: закінчення строку дії Договору; за угодою сторін;

Кожна з сторін цього Договору має право припинити його дію. Для цього одна з сторін повинна письмово сповістити іншу про наміри припинити роботи з цим До­говором з обґрунтованим поясненням свого рішення. При цьому сторона - ініціатор припинення дії Договору зобов'язана здійснити повідомлення другої сторони не пізніше ніж через 3 дні після початку робіт. Якщо цей термін буде порушено, то сторона-ініціатор припинення дії Договору виплачує іншій стороні Договору компенсацію у розмірі 30% від загальної вартості робіт за п.6.1. цього Договору.

7.5. "Виконавець" має право в односторонньому порядку розірвати цей Договір в будь-який час без сплати вищевказаної неустойки та зі стягненням з "Замовника" збитків у разі:

· якщо під час виконання Договору він дізнається про протиправні або недобросовіснідії "Замовника";

· затримки "Замовником" оплати аудиторських робіт більш ніж на десять днів.

7.6. У разі дострокового припинення дії Договору, згідно п. 7.5 цього Договору, сплачені "Замовником" наперед суми поверненню не підлягають.





Дата публикования: 2015-02-28; Прочитано: 366 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...