Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація роботи в апел.судах



Завдання організувати роботу суду покладено на голову суду. Голова суду розподіляє обов'язки між суддями. Організаційне забезпечення роботи суду здійснює його апарат, який очолює керівник апарату. Керівник апарату суду несе персональну відповідальність за належне організаційне забезпечення суду, суддів та судового процесу, функціонування автоматизованої системи документообігу, інформує збори суддів про свою діяльність. Голова апел.суду: визначає адм. Повноваження заступн. голови апел.суду, контр.ефективність.діяльн.апарату суду, вносить Голові Держ.судової адм. Укр. подання про визначення на посаду керівн. аппарату суду, заст.керівн.апар.суду та про звільнення їх з посад, а також про застосування до керівника апар. суду,його заступ. заохочення або накладення дисципл.стягнення відповід. до законодавствазабезпечує виконання вимог щодо підвищення кваліфікації суддів апел.суду, видає на підставі акта про обрання на посаду судді чи звільнення судді з посади відповід.наказ; забезпечує виконання рішень зборів суддів апел.суду; забезпечує виконання вимог щодо підвищення кваліфікації суддів апел.суду; повідомляє ВККС України про наявність вакантних посад у аплея.суді в 10-денний строк з дня їх утворення.





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 210 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...