Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ліцензії на програмний продукт та умовиїхрозповсюдження?



Розглянемовидиліцензій, щонайчастішевикористовуютьсявроботі:

Freeware– абослютнобезкоштовнепрограмнезабезпечення без будь-якихобмежень по функцыонуванню і часу роботи.

На сьогоднішній день практично вироблено «два» сімействатиповихліцензій на передачу програмногозабезпечення з відкритим кодом: GNUGPL(GTNTRALPUBLICKLicense) і ліцензіїкласуBSD (DerkleySoftwareDistribution).

Основна їх відмінність полягає в «спадкоємності» власності відкритого коду.

Ліцензія Artistik не є ліцензією на вільне програмне забезпечення оскільки вона є досить незрозумілою, бажано уникнути її використання, з виключенням об’єднуючої ліцензії Pearl

Ліцензія Appelна текстові документі не є ліцензією на вільне прогармне забезпечення, оскільки дозвіл розповсюджувати програми може бути відкликано Appel, а також за інших причин.

Ліцензія Sunна текстові документи. Ця ліцензія не підходить для вільних програм: їй не вистачає істотних свобод, таких як публікація модифікованих версій.





Дата публикования: 2015-02-03; Прочитано: 130 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...