Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ізвім 966-8037-28-6



І. В. Гора, А. В. Іщенко, В. А. Колесник

КРИМІНАЛІСТИКА

Посібник для підготовки до іспитів

Видання 2-е, доповнене та перероблене

Київ

Видавець ПАЛИВОДА А. В. 2004

ББК67.52Я73 Г67

Автори:

ГОРА Ірина Віталіївна, кандидат юридичних наук, доцент; ІЩЕНКО Андрій Володимирович, доктор юридичних наук, професор;

КОЛЕСНИК Валерій Аркадійович, кандидат юридичних наук, доцент.

Рецензенти:

В. П. Бахін, доктор юридичних наук, професор;

О. І. Ізотов, кандидат юридичних наук, доцент.

Гора І. В., Іщенко А. В., Колесник В. А. Г67 Криміналістика: Посіб. для підготов, до іспитів. /1. В. Гора, А. В. Іщенко, В. А. Колесник. - 2-е вид., допов. та переробл - К.: Вид. ПАЛИВОДА А. В., 2004. - с.

ІЗВІМ 966-8037-28-6.

У посібнику подано короткі змістовні найбільш типові відповіді на питання, що виносяться на іспити з криміналістики у вищих юридичних навчальних закладах. Охоплено переважну більшість тем з розділів "Теоретичні основи криміналістики", "Криміналістична техніка",^ "Криміналістична тактика" та "Методика розслідування злочинів" у відповідності до типових програм дисципліни.

Видання рекомендовано для студентів, курсантів, слухачів, викладачів вищих юридичних закладів освіти і правових факультетів, а також практичних працівників у галузі криміналістики.

Друкується в авторській редакції.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 237 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...