Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Перевірка роботи



Перевірка роботи починається з перевірки її першого варіанту, підготовленого студентом. За домовленістю між керівником і студентом це може бути поетапна перевірка окремих розділів (підрозділів) роботи, яка здійснюється у ході її написання, або перевірка першого варіанту роботи в цілому.

Ознайомлюючись з текстом відповідного розділу (підрозділу), керівник формулює конкретні зауваження та інші міркування по тексту чи на окремому листку. Він дає загальну оцінку всього розділу, в якій, зокрема вказує:

наскільки представлений варіант відповідає вимогам, встановленим до данного виду робіт;

зауваження, які на думку керівника обов'язково повинні враховуватись студентом при доопрацюванні;

зауваження та рекомендації, які бажано врахувати для підвищення рівня роботи.

Після доопрацювання студент повторно подає керівнику, як правило, лише ті частини роботи, яких безпосередньо стосувались зауваження та рекомендації. Керівник, якщо потрібно, формулює нові зауваження та рекомендації.

Якщо студент відмовляється враховувати зауваження чи рекомендації керівника роботи, останній попереджає студента про те, які наслідки, на його думку, це матиме – негативний відгук, негативна рецензія, зниження оцінки роботи під час її захисту, можливий недопуск до захисту взагалі тощо.

Результатом перевірки керівником одного чи кількох варіантів роботи є конкретні висновки щодо відповідності представленого варіанта тим вимогам, які ставляться до робіт в університеті.





Дата публикования: 2015-01-04; Прочитано: 270 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...