Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вибір типів СО для будинків та приміщень різного призначення



F У таблиці 9.6. наведені такі позначення: “ + ” - вимагається; “ * ” - рекомендується; “ – ” - не вимагається.


Визначення категорій приміщень за вибухопожежною та пожежною небезпекою

Оцінка вибухо- та пожежонебезпеки приміщень і будівель виробничого та складського призначення проводиться залежно від кількості та властивостей речовин і матеріалів, що там знаходяться (або використовуються) та з врахуванням особливостей технологічних процесів існуючого виробництва.

На території України з 03.12.2007 набули чинності державні будівельні норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою НАПБ Б.03.002 – 2007. (затверджені наказом МНС України 03.12.07 № 833).

Категорії приміщень за вибухопожежною та пожежною небезпекою

За вибухопожежною та пожежною небезпекою приміщення та будинки поділяють на категорії А, Б, В, Г та Д, а зовнішні установки – на категорії Аз, Бз, Вз, Гз та Дз.

Категорії приміщень за вибухопожежною та пожежною небезпекою приймаються відповідно до таблиці 9.7.

Визначення категорій приміщень слід здійснювати шляхом послідовної перевірки належності приміщення до категорій, які наведені у таблиці 1, від найвищої (категорія А) до найнижчої (категорія Д).

Таблиця 9.7

Категорії приміщень за вибухопожежною





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 313 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...