Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кваліфікаційні вимоги



6.1. Учитель фізичної культури повинен мати відповідну фахову освіту.

6.2. Проводити вступний, первинний, цільовий та позаплановий інс­
труктажі учнів з охорони праці та безпеки життєдіяльності під час занять
з обов'язковою реєстрацією у «Журналі реєстрації інструктажів з охорони
праці для учнів» та в класному журналі.

6.3.Володіти сучасними формами, методами організації навчально-вихов­ного процесу, забезпечувати результативність та якість своєї праці.

6.4.Учитель фізичної культури повинен уважно оглянути місце проведення занять, переконатися в справності, надійності встановлення і закріплення спортобладнання, відповідно до санітарно-гігієнічних вимог, які ставляться до місць проведення занять.

6.5.Під час занять вчитель фізичної культури повинен навчити учнів безпечних прийомів виконання фізичних вправ і стежити за дотриманням, учнями заходів безпеки, при цьому суворо дотримуватись принципів до­ступності й послідовності навчання, в необхідних випадках забезпечувати страхування.

6.6.За результатами медичних оглядів знати фізичну підготовленість й функціональні можливості кожного учня, якщо в учня з'являються ознаки втоми або якщо він скаржиться на слабкість чи погане самопочуття, негайно відіслати його до лікаря.

6.7.Раз на 5 років проходити навчання на курсах підвищення кваліфіка­ції з предмета й раз на три роки — з безпеки життєдіяльності з наступною ' атестацією.

6.8.Брати участь в удосконаленні інструкцій з безпеки та інструкцій з охорони праці. Розробляти і періодично переглядати один раз на три роки ' інструкції з охорони праці і подавати їх на затвердження директору.

6.9.Постійно підвищувати педагогічну майстерність і фаховий рівень.

І

7. Взаємовідносини
Учитель фізичної культури:

7.1. Працює в режимі тижневого навантаження, розкладу уроків, графіка позакласної роботи, затверджених директором школи на початку навчального року.

7.2.Уроки проводить згідно розкладу уроків, замінює у встановленому по­рядку тимчасово відсутніх учителів тієї ж спеціальності на умовах погодинної оплати і згідно з тарифікацією (в залежності від тривалості заміни).

7.3.Дотримується правил внутрішнього трудового розпорядку, щодо ор­ганізації робочого часу і його використання в навчальному закладі.

7.4. Подає свої пропозиції адміністрації до річного плану роботи школи
щодо спортивно-масових заходів серед учнів тих класів, де він викладає.


Одержує від дирекції школи матеріали нормативно-правового й органі­заційно-методичного характеру, знайомиться з відповідними документами.

7.5.Систематично обмінюється інформацією з питань, які входять до його компетентності, з дирекцією школи та педагогічними працівниками.

7.6. В період канікул, які не співпадають із відпусткою, залучається ди­рекцією школи до педагогічної, методичної чи організаційної роботи в межах часу, який не перевищує навантаження до початку канікул.


Розроблено:

Заступником директора з навчально-виховної роботи ________--------------




Погоджено:

Заступником директора,

який відповідає за організацію роботи

з безпеки життєдіяльності --------_

Посадову інструкцію отримав (ла) і з її змістом ознайомлений (а)

«__________ 200_ р.-----------------

підпис



Затверджено:

Наказ

від «_»_____ 200_ р. №__

Директор ЗНЗ №__

(підпис) (прізвище, ініціали)

ІНСТРУКЦІЯ №





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 283 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...