Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Реєстрації нещасних випадків побутового характеру з учнями навчального закладу



Розпочато "__"_____________20__р.

Закінчено "__"_____________20__р.

Форма журналу

№ п/п ПІП, рік народження потерпілого, клас Дата та місце, де стався н/випадок Подія, що призвела до н/випадку Вид травмування. Діагноз Кількість днів непрацездатності (звільнення від занять за довідкою лікарняної установи) Примітка
             
             

За всіма випадками травмування дітей зі смертельним наслідком проводиться службове розслідування на предмет роботи з попередження дитячого травматизму.

За матеріалами розслідування приймаються управлінські рішення щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності винних посадових осіб та усунення виявлених недоліків.

9.2. Організація та проведення конкурсів та Тижнів з безпеки життєдіяльності

Тижні безпеки життєдіяльності організовуються управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації, відділами (управліннями) освіти районних, міських адміністрацій відповідно до положення 4 рази на рік:

Термін Назва Тижня Вересень Листопад Січень-лютий Квітень-травень
Тиждень знань правил Дорожнього руху X      
Тиждень знань правил пожежної безпеки   X    
Тиждень сприяння здоровому способу життя     X  
Тиждень безпеки життєдіяльності (цивільна оборона)       X

• Всеукраїнський громадський огляд-конкурс стану умов охорони праці в установах, закладах та організаціях, підпорядкованих Міністерству освіти і науки України (громадський огляд-конкурс стану умов і охорони праці проводиться щорічно з 1 січня по 31 грудня в загальноосвітніх навчальних закладах), затверджений Постановою колегії Міністерства освіти і науки України та президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України (протокол №5/11-10 від 27.04.2004 року та протокол №11-27 від 27.04.2004 року);

• Обласний огляд-конкурс серед закладів освіти на кращу роботу з питань збереження життя і здоров’я учнів, вихованців (обласний громадський огляд-конкурс серед закладів освіти на кращу роботу з питань збереження життя і здоров’я учнів, вихованців проводиться щорічно у період з 1вересня до 15 травня в загальноосвітніх навчальних, дошкільних та позашкільних закладах, закладах обласного підпорядкування, профтехучилищах), затверджений наказом управління освіти і науки облдержадміністрації від 10 червня 2008 року №295.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 610 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...