Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Журнали



Журнал реєстрації інструкцій з охорони праці (додаток) ведеться службою охорони праці.

Журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці (додаток) ведеться службою охорони праці.

Журнал реєстрації вступного інструктажу (додаток) ведеться службою охорони праці.

Журнали реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці (додаток) ведуться керівниками структурних підрозділів.

Журнал оперативного адміністративно-громадського контролю.

Журнал реєстрації осіб, що потерпіли від нещасних випадків (додаток), ведеться службою охорони праці.

Технічний журнал з експлуатації будівлі (споруди) (додаток) ведеться відповідальною особою за експлуатацію будівель і споруд..

Програми:

- навчання (протоколи засідань комісії) з перевірки знань з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності: розробляються та ведуться службою охорони праці. Змінюється у випадку зміни або введення нових нормативно-правових актів з охорони праці;

- спеціального навчання (протоколи засідань комісії з перевірки знань з питань охорони праці): розробляються та ведуться відповідальним за електрогосподарство. Змінюється у випадку зміни або введення нових нормативно-правових актів з охорони праці.

Акти:

Акти форми Н-1, НПВ, Н-5 (додаток).

Заповнення актів здійснюється відповідно до Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві. Акти зберігаються у службі охорони праці 45 років.

Акти форми Н-Н, Н-5 (додаток). Заповнення актів здійснюється відповідно до Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків, що сталися під час навчально-виховного процесу в навчальних закладах. Акти зберігаються у службі охорони праці 55 років.

Приписи органів державного нагляду та контролю за охороною праці зберігаються у службі охорони праці.

Протоколи проведення ремонтів, випробувань, технічних оглядів обладнання підвищеної небезпеки зберігаються заступником директора з АГЧ.

Карти обліку працівників, що підлягають медичним оглядам (додаток), складаються медичною сестрою (або особою, що визначена в наказі).

Особиста картка обліку спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту (додаток); акт опосвідчення стану безпеки електроустановок споживачів (додаток); журнал обліку засобів пожежегасіння (додаток) заповнюються заступником директора з АГЧ.

Орієнтовний зразок наказу

_____________________________________________

(назва навчального закладу)

НАКАЗ

від «_____» __________20____ №____





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 615 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...