Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Структура контрольнИХ робІТ



Структура кожної з двох контрольних робіт з дисципліни “Облік у бюджетних установах” складається з титульної сторінки; змісту із вказаними назвами та номерами початкових сторінок усіх підрозділів; вступу, в якому обґрунтовується актуальність роботи, мета і завдання, які ставить автор; двох питань та шести тестів у теоретичній частині; двох задач в практичній частині; списку літератури.

Основна частина контрольних робіт складається із двох частин: теоретичної та практичної.

При виконанні теоретичноїчастини контрольної роботи студент повинен дати вичерпну відповідь на два теоретичних питання та шість питань тестового характеру із загального переліку. Вказаний перелік сформований на основі навчальної програми дисципліни. Відповідаючи на поставлені питання, студент повинен проаналізувати законодавчі, нормативні та періодичні джерела інформації, підручники та посібники.

Практична частина контрольної роботи передбачає розв’язання задач з тематики курсу “Облік у бюджетних установах”, формування журналу реєстрації господарських операцій. Вибір кореспондуючих рахунків при написанні бухгалтерських проведень повинен бути детально обґрунтований студентом.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 184 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...