Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

До виконання контрольної роботи



Банк. послуги – певний набір дій банк. установи, які здійснюються на замовлення та в інтересах клієнта у сфері грош.-кред. відносин без залуч. додаткових резервів.

Надання послуг оформлюється угодою між КБ та клієнтом-замовником і приносить дохід КБ. У цьому віднош. банк. послуги дещо нагадують актив. оп. КБ, але й відрізняються від них своїм змістом: вони не збільш. банк. вимоги, слабо посил. їх ризикиі не передбач. форм-ня нових резервів. Плата за послуги встановл-ся у вигляді коміс. винагороди.

· Ліцензовані послуги включають операції з валют. цінностями; емісію власн. ЦП; купівлю-продаж ЦП за доруч. клієнтів; гарантії і поруки; факторинг; депозитар. послуги; лізинг; надання консультацій та інформац. послуг.

· Неліцензовані ЗУ “Про банки та банк. д-ть”.

· Чисті послуги не несуть ніякого ризику для а-вів КБ крім ризику операц. помилок.

· Суррогатні послуги – послуги, кінцевий результат від здійснення яких може вплин. на а-ви КБ, хоча на момент надання послуги такого впливу не відбувається на безбаланс. рах-ках.

· Комісійні послуги, за надання яких КБ стягує з клієнта плату у вигляді комісії.

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС

до виконання контрольної роботи

з дисципліни «Банківські операції»





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 135 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...