Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Використання ПЗ урядовими установами



22.1. У разі якщо це ПЗ використовується урядом США чи урядовими установами США, застосовуються такі додаткові умови: (1) ПЗ надається з обмеженими правами, як це визначено у статті «Права у сфері даних - Загальні» «Правил закупівлі для федеральних потреб» (52.227-14); (2) будь-яке використання, відтворення чи розкриття програмного забезпечення урядом підпадає під обмеження підпараграфа (c) (1) (ii) статті «Права у сфері технічних даних і програмного забезпечення» «Правил закупівлі для оборонних потреб» (252.227-7013).

Vorbis

23.1. ПЗ використовує формат Vorbis для стискання звукових файлів. Формат Vorbis є власністю організації Xiph.org. Бібліотеки формату Vorbis, що належать Xiph.org (далі - «ПО Vorbis»), ліцензовані у Xiph.org Foundation.

Правовласником, Xiph.org Foundation, дозволяється розповсюдження та використання ПЗ Vorbis у вигляді вихідних кодів або бінарних файлів, з модифікаціями чи без, з дотриманням таких умов.

У розповсюджуваному вихідному коді має бути збережене повідомлення про авторське право (Copyright ©, рік випуску Xiph.org Foundation), цей список умов і наведені нижче умови про обмеження відповідальності.
При розповсюдженні бінарних файлів обов’язкове відтворення згаданого вище повідомлення про авторське право, цього списку умов і наведених нижче умов про обмеження відповідальності в документації і/або в інших супровідних матеріалах.
Найменування Xiph.org Foundation та імена учасників не повинні використовуватися для підтримання чи просування товарів, створених із застосуванням ПЗ Vorbis без попереднього письмового дозволу правовласника.
ПЗ Vorbis надається правовласниками і співавторами «таким, як воно є» («as is»). Правовласники та співавтори ПЗ Vorbis не надають жодних явних чи домислюваних гарантій щодо ПЗ Vorbis, у тому числі (але не виключно) не надають жодних домислюваних гарантій придатності для продажу і конкретного використання. Керівники та співавтори не несуть жодної відповідальності за прямі, опосередковані, випадкові чи штрафні збитки, навіть якщо про можливості таких збитків їм було повідомлено та незалежно від того, що є причиною виникнення цієї відповідальності: договір, об’єктивна відповідальність або делікт (в тому числі недбальство чи інше). Під збитками, які виникли внаслідок будь-якого використання ПЗ Vorbis, розуміються зокрема (але не виключно) витрати на придбання замінних товарів і послуг, втрата можливості використання, втрата даних, згаяні зиски та будь-які збитки внаслідок призупинення діяльності.





Дата публикования: 2014-12-10; Прочитано: 207 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...