Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

відбудеться Танц-Вело-Флешмоб, який пройде в рамках благодійного Еко-фестивалю «Чарівна родина-2013»



Головна мета флешмобу – донести до молоді столиці, а також всієї країни важливість дотримання екологічних принципів життя в усіх напрямках, а саме: здоровий спосіб життя, використання екологічного виду транспорту, екологічне ставлення один до одного та лояльне ставлення до братів наших менших.

День проведення флешмобу - 19 травня - це міжнародний день пам’яті жертв СНІДУ і саме тому флешмоб матиме специфічну тематику.

Почнеться флешмоб виступом ВМХсерів, до них підключаться велосипедисти, далі вийдуть танцівники. Всі учасники флешмобу в баданах та футболках с символікою акції «За здоровий, безпечний спосіб життя та чистоту відносин».

Закінчиться флешмоб появою червоної стрічки – символу боротьби зі СНІДОМ.

Приблизна кількість людей, які планують приєднатися до флешмобу становить понад 150 чол.

ВМХсери, велосипедисти та танцюристи підтримують флешмоб не лише з нагоди дня пам’яті жертв СНІДУ, а ще й з метою звернення уваги громадськості та родин на здоровий спосіб життя, відсутність належних велодоріжок, парковок для велосипедистів та расширення екологічного транспорту в родинах і в місті загалом.

Цим флешмобом ми закладаємо традицію проведення подібних родинних заходів на постійній основі по всій Україні.

Фінальний виступ учасників флешмобу відбудеться 26 травня в парку ім. Т.Шевченка на заключному заході еко-фестивалю під час відкриття пункту велопрокату на честь Дня Києва. В цей день флешмоб пройде не лише в Києві, а ще й у восьми містах одночасно: Харків, Львів, Одеса, Дніпропетровськ, Сімферополь, Вінниця, Хмельницький, Миколаїв, там також зазначат проблеми, які турбують молодь України.

Наприкінці флешмобу учасники заходу звернуться до КМДА з листом, щодо підтримки наших ініціатив, піднятих в рамках Еко-фестивалю «Чарівна родина-2013»: велодоріжки, як безпека руху, створення велопарковок, допомога безпритульним тваринам, поліпшення екологічного стану в місті.

Нас підтримали:

Приєднуйтесь до нас!





Дата публикования: 2014-12-10; Прочитано: 183 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...