Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Витяг з протоколу



Витяг з протоколу — це один із найпоширеніших видів до­кументації. Він складається й надсилається або ж передається окремим особам, установам чи підприємствам і має номер відповідного документа. В ньому зазначається назва органу, наради, засідання, місце й дата, порядок денний і текст із цьо­го питання. Фактично, витяг... — це частина протоколу, яка потрібна для розв'язання окремого питання. Витяг підписує се­кретар, скріплює печаткою, а в протоколі роблять помітку, що зроблено витяг, зазначають, коли й кому його вручено чи надіслано.

Реквізити витягу з протоколу

1. Назва документа (Витяг з протоколу).

2. Заголовок протоколу.

3. Номер протоколу.

4. Дата протоколу.

5. Текст витягу.

6. Дата видачі витягу.

7. Підпис.

8. Печатка.

Зразок

Витяг з протоколу № 2 загальних зборів профспілкового комітету Інституту ядерної фізики НАН України від 25 лютого 2003 р., м. Київ

СЛУХАЛИ:

Заяву Іванченка М. Ф. з клопотанням про виділення йому путівки до лікувально-профілактичного санаторію „Пуща-Водиця" на червень або липень 2003 року.

УХВАЛИЛИ:

Виділити Іванченку М. Ф. путівку до названого санаторію.

Оригінал підписали:

Голова засідання В. В. Бойчин

Секретар О. 3. Підіпригора

Достовірність засвідчую

Секретар Власноручний підпис 0.3. Підіпригора

Печатка

Звіт

Звіт — це усне або письмове повідомлення, доповідь про проведення дорученої роботи, підсумок діяльності особи чи ор­ганізації, узагальнення зробленого. За змістом звіт буває про­стим і складним, залежно від характеру виконаної роботи.

Розрізняють статистичні й текстові звіти. Статистичні звіти пишуться на друкованих бланках, текстові — на звичайному папері, але здебільшого за поданою схемою. Як правило,звіти складаються за роботу, виконану протягом певного періоду (дня, тижня, місяця, кварталу, півріччя, року).

У заголовку звіту треба зазначити, яка організація (особа),:іа який період і за яку роботу звітує. Починати звіт бажано з невеликого вступу. Потім необхідно перелічити виконані завдання чи види робіт. Звіт повинен бути стислим, точним, кон­кретним, містити необхідні цифрові дані, прізвища, здебільшо­го мати узагальнення і висновки.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 629 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...