Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Для всіх типів сертифікатів у програмі потрібно вказати шлях до каталогу з секретними ключами - у полі [Каталог з секретними ключами] у закладці Загальні Параметрів системи



При наявності в установі сертифікатів декількох бухгалтерів (чи директорів, які мають право підпису), буде запропоновано обрати потрібний сертифікат із списку. Наприклад, на рисунку пропонується обрати сертифікат бухгалтера:

Примітка. Такий же вибір із списку пропонується для підпису податкової накладної чи Додатку № 2 (із списку осіб, які мають право підпису накладних в даній установі).

· Програма запропонує вставити у дисковод дискету з ключем бухгалтера та ввести пароль захисту його секретного ключа:

Після введення паролю відбувається перевірка секретного ключа підписувача (ідентифікація відкритого та секретного ключів). У випадку, якщо введено неправильний пароль, програма повідомить про це у окремому вікні-застереженні:





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 145 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...