Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Що потрібно зробити після заповнення звіту?



При експорті із програми (збереженні на носії та відправленні електронною поштою) звіти перевіряються на заповнюваність обов'язкових реквізитів у документі згідно затверджених схем XSD. Ці перевірки аналогічні тим, які виконуються при прийманні документів у ДПАУ.

Тому, для всіх звітів (за вийнятком імпортованих у демо версію програми) виконуються програми модифікації, перерахунку, перевірки та збереження - більш детально див. у розділі.

1. Новостворені звіти потрібно перевірити (F4, кнопка )та зберегти (Ctrl+S).

2. Для раніше заповнених звітів, які відкриті для редагування, потрібно виконати програму перерахунку (F6, кнопка ), модифікації (F5,кнопка ), перевірити їх (F4, кнопка ) та зберегти (Ctrl+S).

3. Імпортовані у робочу версію програми звіти потрібно відкрити, для них також виконати програму перерахунку (F6, кнопка ), модифікації (F5,кнопка ), перевірити їх (F4, кнопка ) та зберегти (Ctrl+S).

Після збереження імпортованого звіту його статус повинен змінитись із "Вхідний" на "Перевірений".

Для імпортованих у робочу версію програми звітів ці дії потрібно виконати обов'язково, оскільки в деяких бухгалтерських програмах структури XML файлів включають не всі реквізити документа, необхідні для проходження контролів (валідації) при прийманні в ДПАУ.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 149 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...