Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оновлення програми по Інтернет



Можливість активізувати функцію автоматичної перевірки наявності оновлень на сайті компанії - розробника за допомогою Internet з'являється при першому запуску програми. Якщо включена ця функція, відбуватиметься автоматичний пошук оновлення через встановлений проміжок часу.

Оновлення мережевого варіанта програми має свої особливості - див. оновлення мережевого варіанту.

У будь який момент також можна перевірити наявність оновлень програми, для чого відкрити модуль Оновлення системи із меню Сервіс головного вікна.

· Із програми одразу встановлюється пряме з’єднання із сайтом компанії, і якщо воно було успішним, у лівій частині вікна Оновлення програмного забезпечення з’явиться перелік доступних оновлень програми із зазначенням номеру версії, дати її випуску та розміру пакета оновлення. У правій частині вікна можна переглянути зміст для обраного оновлення. За замовчанням, для встановлення відмічені всі знайдені пакети оновлення.

· Натиснути на кнопку .

· Після завантаження обраних оновлень буде запропоновано закрити програму, і обрані пакети оновлення будуть встановлені.

У випадку, якщо окремі файли при оновленні були видалені, змінені антивірусною програмою, тощо - про це буде повідомлено.

Якщо з’єднання із сайтом компанії не відбулося (тобто пряме з'єднання з якихось причин неможливе, наприклад, в установі використовується Proxy сервер для виходу в мережу Інтернет), буде видано повідомлення про помилку та запропоновано перевірити параметри підключення до мережі Інтернет.

· Для налаштування параметрів підключення потрібно натиснути на кнопку і у відкритому вікні вказати параметри підключення (через Proxy сервер):

· Після налаштування параметрів під’єднання натиснути на кнопку .

· Відбудеться повторне з’єднання та пошук оновлень програми і у разі успішного виконання цієї операції перелік доступних оновлень відобразиться у вікні Оновлення програмного забезпечення.

· Встановити обрані оновлення.

Запустити автоматичне оновлення програми можна також із меню Пуск:
(меню Пуск / Програми / БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС 8... / БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС/Оновлення програми)

Рекомендується до моменту оновлення створити резервну копію баз даних.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 148 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...