Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Видалення некоректних символів з ІПН



Якщо у запису ІПН містяться некоректні символи, експорт в Розрахунок коригування... неможливий, програма повідомлятиме про таку помилку:

Така ситуація може виникнути при імпорті з інших бухгалтерських систем, або ж якщо при створенні контрагентів у програмі був неправильно внесений індивідуальний податковий номер (ІПН) цього контрагента (у записі присутні прочерки, крапки, інші символи, які недопустимі).

Тому, з версії 8.81 додана функція "Видалення некоректних символів з ІПН", яка викликається із меню Реєстр модулю - див. рисунок.

Після обрання цієї функції одразу із всіх записів у колонці ІПН Реєстру видаляються некоректні символи.

Також виконується контроль на кількість цифр у ІПН, і у випадку невірного запису в нижній частині Реєстру відображається попередження про невірний запис - приклад на рисунку.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...