Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення модулю. Модуль Нормативно-правова базапредставляє збірник нормативно-правових документів, що містяться у програмі



Модуль Нормативно-правова база представляє збірник нормативно-правових документів, що містяться у програмі. Ці нормативні документи прийняті різними міністерствами, відомствами та державними органами, іх можна викликати, ознайомитись із змістом та зберегти як документи Word.

Модуль інтегрований до бази даних БЕСТ ЗВІТ КОМЕНТАР.

Модуль Нормативно правова база викликається із меню Довідники, у програмі він позначений піктограмою . Вікно модулю має назву Пошук за реквізитами.

Вікно модулю складається із декількох груп полів, вибір значень у яких полегшує пошук потрібного документу.

Із меню Довідка головного вікна програми та вікна відкритого документу викликається Перелік звітів з правовою допомогою, що являє собою реєстр нормативно-правової бази модулю.

Із багатьохзвітних документівможна викликати рекомендації по заповнюванню форми, що містять посилання на нормативні документи.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 136 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...