Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додання нового підприємства



При першому запуску програми відкривається вікно Вибір підприємства, яке не містить записів.

(Якщо у програмі вже створені підприємства і потрібно додати нове, відкривається вікно (приклад), яке містить записи установ).

Для додання нового підприємства необхідно натиснути на кнопку у цьому вікні та:

· обрати його конфігурацію - загальну чи бюджетну у відкритому вікні Вибір конфігурації підприємства, проставивши позначку у відповідному полі;

· обрати комплект форм для використання. Вибір комплекту відбувається із списку у однойменному полі цього вікна.

- Відкриється вікно Виберіть комплект звітності, у якому у верхній таблиці представлений перелік комплектів форм звітності, які налаштовані у програмі.

- Обравши будь який із комплектів у верхній таблиці, можна переглянути склад цього комплекту - перелік розділів та груп звітності, а також, при розгортанні групи, і перелік форм звітності.

- Оберіть із списку потрібний комплект або ж найбільш подібний до необхідного.

Примітка. Комплект форм, необхідний для вашої установи, можна додатково налаштувати пізніше із модулю Комплекти бланків.

За замовчанням, у програмі встановлений повний комплект бланків, у якому присутні бланки всіх комплектів та розділів звітності.

· після обрання конфігурації установи та вибору комплекту форм звітності відкривається вікно модулю Картка установи, де заповнюється картка підприємства





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 148 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...