Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення програми



Програмний комплекс "БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС" призначений для автоматизації процесів роботи зі звітною документацією встановленого зразка.

Він забезпечує організацію електронного документообігу у всіх без винятку суб'єктів господарювання будь-якої форми власності та джерел фінансування або між ними та державними контролюючими органами, подача звітності яким передбачена чинним законодавством України.

Крім того, це:

· можливість імпорту даних з будь-якої бухгалтерської програми (1C, OPZ, тощо.)

· передача звітності засобами електронної пошти з використанням електронно цифрових підписів та шифрування.

Існує 2 способи використання програмного комплексу БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС:

1. як програми для підготовки та подання звітності до всіх контролюючих органів (робоча версія та деякі можливості у демо версії).

2. як програми для накладення ЕЦП, шифрування та відправлення електронною поштою імпортованих з інших програм звітів (податкових, до органів статистики та до ФСС з ТВП) - демо версія програми.

Демо версія програми програми ПОВНІСТЮ безкоштовна для Пенсійного фонду - дозволяє створювати та подавати всю звітність до ПФУ.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 147 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...