Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Висновки. В даному звіті, в першій частині розкрито порядок оформлення проїзних документів для закордонної поїздки



В даному звіті, в першій частині розкрито порядок оформлення проїзних документів для закордонної поїздки. З кожним роком кількість українських туристів на закордонних курортах збільшується, і не секрет, що для закордонної поїздки необхідно мати закордонний паспорт. Громадяни України віком від 18 років мають право на оформлення закордонного паспорта. А ще громадяни Уераїни мають право на безвізову поїздку, лише з Українським паспортом, до Росії. Також громадянин України має право на отримання двох закордонних паспортів, якщо це не обумовлено його професійною діяльністю. Закордонний паспорт дійсний протягом 10 років з моменту його отримання.

В другій частині звіту, мова йде про особливості оформлення проїзду до РФ, та шингенських віз. Для перебування в одній чи декількох шингенських країнах необхідно попередньо відвідати консульство основної країни перебування. Консульство розглядає й перевіряє подану заявником підтверджуючу документацію. Якщо необхідно, можуть бути затребувані додаткові документи, а також якщо виникають якісь сумніви, то вони мають бути усунуті під час співбесіди віч-на-віч. Шенгенська віза не видається особам, вїзд яким до країн зони з тих чи інших причин закритий, особам, що представляють небезпеку для громадського порядку і національної безпеки або міжнародних відносин країн – учасниць.

В третій частині ми дізнаємось про організацію туристичних подорожей. Турист звертається до туристичної агенції з метою замовлення туристичної подорожі. Організація подорожі розпочинається з підбору туру. На сам перед менеджер туристичної агенції має дізнатися яку суму планує витратити клієнт, куди він хоче поїхати, час перебування в країні та інше. Визначившись який саме тур необхідний клієнтові, менеджер має розповісти про всі можливі варіанти турів до країни. Також менеджер повинний розповісти досить детально про країну яку збирається відвідати.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 259 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...