Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінювання і захист курсової роботи



ОЦІНЮВАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Курсова робота оцінюється науковим керівником у балах.

Оцінюванню підлягає:

(А) виконана курсова робота, у тому числі:

ü вступ,

ü зміст кожного з розділів, у тому числі додатки,

ü висновки,

ü дотримання вимог до оформлення курсової роботи,

ü дотримання календарного плану виконання курсової роботи;

(Б) захист курсової роботи.

Критерії оцінювання курсової роботи представлені в додатку Е.

ДООПРАЦЮВАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО. Усі питання студенти мають вирішувати на консультаціях наукового керівника в процесі проведення дослідження.

Остаточна оцінка за курсову роботу виставляється за результатами обов’язкового виконання двох позицій:

(а) здачі повного варіанту курсової роботи (для студентів денної і вечірньої форми навчання – науковому керівнику в електронному вигляді, для студентів заочної форми навчання – на кафедру фінансів в надрукованому вигляді),

(б) захисту курсової роботи.

Умови, за яких студент НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ до захисту курсової роботи:

(1) відсутнє затверджене науковим керівником індивідуальне завдання на курсову роботу;

(2) остатόчна кількість балів за курсову роботу, виставлена науковим керівником до захисту, знаходиться в діапазоні від 0 до 39 балів;

(3) студент здав повний варіант курсової роботи менше, ніж за 10 робочих днів до залікового тижня.

У разі недопуску студента до захисту, він має академічну заборгованість. Якщо недопуск з причин (1-2), то студент повинен виконати курсову роботу повторно відповідно до строків, визначених навчальною частиною.

ЗАХИСТ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Для студентів денної і вечірньої форм навчання дату захисту призначає науковий керівник. Для студентів заочної форми навчання захист проводиться відповідно до розкладу, визначеного навчальною частиною.

На захист студенти готують ПРЕЗЕНТАЦІЮ, яка включає:

(А) Ілюстративний матеріал (таблиці і рисунки з додатків до курсової роботи). Таблиці і рисунки для презентації мають бути ретельно підібрані і висвітлювати ключові результати проведеного дослідження (як теоретичних, так і практичних та проблемних питань).

Усі таблиці і рисунки повинні бути належним чином оформлені: мати заголовки, бути пронумерованими, мати усі необхідні реквізити.

Студенти денної форми навчання готують на захист ілюстративний матеріал в електронній формі в PowerPoint; а студенти вечірньої і заочної форми – в надрукованій формі (на папері формату А4).

(Б) Доповідь, з якою виступає студент. У ній потрібно показати вміння грамотно і лаконічно викладати результати дослідження, а також обґрунтовувати їх. На захисті потрібно продемонструвати не лише рівень знань і фінансову грамотність, але й вміння логічно мислити, встановлювати зв’язки, бачити закономірності.

Якщо студент, готуючись до захисту, самостійно знайшов помилки в своїй курсовій роботі, зрозумів, які саме необхідні для всебічного розкриття теми питання не були ним розкриті, він може пояснити та обґрунтувати це в своїй доповіді.

РЕГЛАМЕНТ ДОПОВІДІ – 6-7 ХВИЛИН. Викладач має право зупинити доповідь студента і перейти до запитань:

(1) якщо студент не закінчив у відведений регламентом час свій виступ;

(2) якщо виступ є неконкретним, студент проголошує загальні фрази, які не розкривають зміст результатів проведеного дослідження, або не стосуються теми.

(В) Матеріали в надрукованій формі, які перед захистом здаються науковому керівнику.

Студенти денної та вечірньої форм навчання перед захистом здають науковому керівнику в надрукованій формі:

(1) титул курсової роботи

(2) висновки

(3) ілюстративний матеріал, який студент представляє на презентації

Студенти заочної форми навчання перед захистом здають науковому керівнику в надрукованій формі ілюстративний матеріал, включений до презентації


ДОДАТОК А

КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 727 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...