Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Урок 18: Використання Живої Фарби



Використовуючи Живу Фарбу (Live Paint), можна з легкістю розфарбовувати ваші роботи. Це як розфарбовувати дитячу розмальовку, де є тільки лінії контурів і потрібно зафарбувати їх різними кольорами. У цьому уроці ви побачите, як разити зірку на різні сегменти, використовуючи Живу Фарбу.

Створюємо Зірку за допомогою Живої Фарби
Я покажу приклад використання Живої Фарби для створення зірки з ефектом фаски. Давайте скористаємося Розумним Помічником (Smart Guides), щоб полегшити нанесення точок. Натиснемо View>Smart Guide, щоб включити Розумного Помічника.

Намалюйте зірку на полотні. Виберіть Інструмент Перо (Pen Tool) і наведіть на верхню ключову точку. З'явиться якірний текст. Кликніть один раз.

Кликніть по другій ключовій точці внизу якоря, щоб провести першу лінію.

Виконайте те ж саме для всіх протилежних точок.

Ось кінцевий результат.

Виділіть всі фігури Інструментом Виділення (Selection Tool). Потім, клацніть по Живій Фарбі і заповніть область всередині зірки світло-сірим кольором.

Продовжіть заповнювати різними відтінками різні сегменти.

Зверніть увагу на чорне обрис зірки. Виділіть зірку і натисніть None в обрисах.

Коли ви задоволені результатом, можна розширити фігури, перетворивши їх у шлях.

Ось наша справжня зірка з ефектом фаски.

Висновок
Уявіть, як малювати таку зірку, використовуючи лише Інструмент Перо - вам доведеться намалювати 10 різних трикутних сегментів, що звичайно займе більше часу. Також У вас можуть виникнути проблеми з вирівнюванням фігур. З Живою Фарбою ця задача стає набагато легше.






Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 147 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...