Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 8. Перегляд судових рішень в адміністративному судочинстві. Суд, який переглядає судові рішення за винятковими обставинами



Суд, який переглядає судові рішення за винятковими обставинами. Підстави для провадження за винятковими обставинами. Строк оскарження за винятковими обставинами. Порядок провадження за винятковими обставинами. Повноваження Верховного Суду України за наслідками провадження за винятковими обставинами.

Підстави для провадження за нововиявленими обставинами. Строк звернення про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами. Вимоги до заяви про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами та порядок її подання. Порядок здійснення перегляду судового рішення за нововиявленими обставинами. Судове рішення за наслідками провадження за нововиявленими обставинами.

Тема 9. Процесуальні питання, пов’язані з виконанням судових рішень в адміністративних справах. Заходи процесуального примусу.

Право на звернення до адміністративного суду. Відкриття провадження в адміністративній справі. Відмова у відкритті провадження в адміністративній справі. Підготовка справи до судового розгляду. Мирова угода у адміністративному судочинстві. Поворот виконання судових рішень. Судові рішення за наслідками підготовчого провадження. Судовий розгляд справи. Зупинення провадження в адміністративній справі. Закриття провадження у справі. Заходи процесуального примусу.





Дата публикования: 2014-12-08; Прочитано: 652 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...