Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Варіант 6. Задача 1. Розрахуйте для кожного варіанта випуску продукції необхідні показники. Назва показників Варіанти випуску продукції І П Ш



Задача 1. Розрахуйте для кожного варіанта випуску продукції необхідні показники.

Назва показників Варіанти випуску продукції
І П Ш
Випуск продукціі в шт.      
Змінні витрати на один виріб, грн.      
Загальна величина змінних витрат, грн. ? ?  
Постійні витрати на один виріб, грн. ? ?  
Загальна величина постійних витрат, грн      
Ціна виробу, грн.      
Обсяг продажу, грн. ? ? ?
Питомий маржинальний дохід, грн ?    
Прибуток ? ?  

Задача 2. За даними задачі 1 розрахуйте рентабельність виробу за першими двома варіантами випуску продукції. Припускаючи, що для певного періоду І-ий варіант випуску є фактичним, а П -ий варіант є плановим, визначіть зміну фактичної рентабельності проти плану та виявіть вплив факторів (прибутку та ціни) на це відхилення.

Задача 3. За наведеними даними визначте, яку додаткову суму оборотних активів потрібно мати підприємству в наступному році, якщо воно планує збільшити обсяг реалізованої продукції на 10%, а тривалість обороту зменшити на 5 днів.

Назва показника Одиниці виміру Фактичне значення
Чистий дохід (виручка) від реалізації продукції тис. грн. 2 000
Середньорічні оборотні активи підприємства тис. грн.  
Тривалість обороту оборотних активів днів ?

Задача 4. За наведеними в таблиці даними оцініть структуру, абсолютну, відносну і структурну динаміку та вагомість зміни окремих елементів (розділів, статей) у загальній вартості пасиву балансу. Сформулюйте відповідні аналітичні висновки.(тис. грн.)





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 343 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...