Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 9, 10. Підсудність. Підготовче провадження



1. Поняття і види підсудності кримінальних справ судам першої інстанції. Значення правил про підсудність. Співвідношення понять підсудності і компетенції судів.

2. Поняття територіальної підсудності; правила визначення територіальної підсудності. Інстанційна підсудність. Направлення кримінального провадження з одного суду до іншого. Недопустимість спорів про підсудність.

3. Поняття, значення стадії підготовчого судового провадження. Порядок підготовчого судового засідання, суб'єкти, які беруть у ньому участь.

4. Питання, які вирішуються у підготовчому судовому засіданні. Рішення, що приймаються судом у підготовчому судовому засіданні.

5. Ухвала про затвердження угоди: підстави та порядок прийняття. Ухвала про відмову в затвердженні угоди та повернення кримінального провадження прокурору для продовження досудового розслідування: підстави та порядок прийняття.

6. Ухвала про закриття провадження: підстави та порядок прийняття.

7. Ухвала про повернення обвинувального акту, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру прокурору: підстави та порядок прийняття.

8. Ухвала про направлення обвинувального акту, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру для визначення підсудності: підстави та порядок прийняття.

9. Ухвала про призначення судового розгляду. Вирішення питань, пов’язаних з підготовкою до судового розгляду.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 263 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...