Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Pilkington. Фірма заснована в 1826 році в Лондоні. Сьогодні це найбільший світовий представник туристичної індустрії



Sekurit. В даний час Sekurit Saint-Gobain має 38 представництв. У Германії туристичними послугами SSG кожна третя людина, в світі - кожна п'ята.

GuardianGlass. Іспанська фірма. Працює лише на вторинному ринку туристичних послуг. Спеціалізується на організації турів в Іспанію, Італію, Африку, і тд.

Отже, зниження матеріальних витрат може бути досягнуте шляхом висновку прямих контрактів з фірмами надающими туристичні послуг без посередників, що зажадає виходу ТОВ «Амір» на зовнішній ринок.

Динаміка коефіцієнта трансформації, що є другою складовою «Економічної рентабельності».В цілому коефіцієнт трансформації має прогресивну тенденцію зростання, його значення в 20013 році більш ніж в 4 рази перевищує його величину в 2010 році. В умовах прибуткової роботи це дуже істотний чинник збільшення прибули. Проте, при негативному значенні комерційної маржі (таблиця. 2.4) цей чинник має прямо протилежний вплив, підсилюючи збитковість діяльності підприємства.

На зміну коефіцієнта трансформації істотний вплив робить динаміка звороту, розглянута в пункті 2.3, і структура активів підприємства.За даний період величина активів підприємства істотно знизилася. Причому це зниження в основному обумовлене зменшенням вартості основних фондів. Підприємство не має власних виробничих будівель і споруд, а орендує площі. Таким чином, всі імобілізовані активи ТОВ «Амір» складаються виключно з активної частини. Зниження їх вартості є наслідком збиткової діяльності підприємства.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 243 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...