Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 2. Облік грошових коштів



ПЛАН

Економічна сутність грошового обігу і розрахунків

Характеристика рахунків з обліку готівки та інших грошових коштів

Основні поняття з обліку грошових коштів на рахунках в банку

4. Характеристика рахунку 31 «Рахунки в банках»

Актуальність теми:

Тема розкриває організацію та методологію фінансового обліку операцій з грошовими коштами.

Навчальні цілі:

Повинні знати: порядок документального оформлення касових операцій та операцій на поточному рахунку в банку, характеристику рахунків з облік грошових коштів, порядок ведення касових операцій та операцій на поточному рахунку в банку, організацію синтетичного та аналітичного обліку грошових коштів, порядок відображення інформації про грошові кошти у фінансовій звітності.

Повинні вміти: повинні заповнювати основні первинні документи, за допомогою яких оформлюється рух грошових коштів в касі та на рахунках в банку, відображати операції, пов’язані з рухом грошових коштів на рахунках обліку.

Рекомендована література:

Лень В.С., Гливенко В.В. Бухгалтерський облік в Україні: основи та практика: 3-тє видання. Навчальний посібник.- К.: Центр учбової літератури, 2008. – 608с., с. 351-370.

2. Фінансовий облік. Навч. посібник./За ред. В.К Орлової, М.С. Орлів – 2-ге вид., доп. і перероб. – К: Центр учбової літератури, 2010. – 510.с., с. 91-113.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 425 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...