Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Вимоги до оформлення



1.Курсову роботу друкують на комп’ютері. Текстовий редактор Word 7.0 або 8.0. Файл формату *doc та rtf, та шрифт Times New Roman 14.

2.Параметри сторінки:

Зверху – 20мм

Знизу – 20 мм

Зліва – 30 мм

Справа – 10мм.

3.Обсяг роботи 35-40 сторінок. До загального обсягу курсової роботи не входять додатки. Сторінки додатків підлягають нумерації на загальних засадах.

4.Нумерацію сторінок подають арабськими цифрами у правому верхньому куті сторінки без крапки у кінці.

Першою сторінкою курсової роботи є титульна сторінка, яку включають до загальної нумерації сторінок, не проставляючи її номера.

Другою сторінкою є ЗМІСТ, який теж не нумерується.

Нумерацію проставляють з цифри «3», починаючи з третьої сторінки (ВСТУП).

5.Заголовки структурних частин роботи друкуються великими літерами симетрично до тексту: ЗМІСТ, ВСТУП, РОЗДІЛ, ВИСНОВКИ, СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ, ДОДАТКИ.

Кожну структурну частину починають з нової сторінки. Заголовки підрозділів – маленькими літерами (крім першої великої букви) з абзацу. Крапку в кінці заголовка не ставлять.

6.Ілюстрації (схеми, графіки, малюнки) і таблиці необхідно подавати безпосередньо після тексту, де вони згадані.

7.Посилання на першоджерела є обов’язковим. Після речення, у якому згадується назва книги, прізвище автора або наводиться цитата, відкривається квадратна дужка, в якій вказується номер джерела у списку літератури та, якщо потрібно, сторінка. Наприклад: [24] або [24, с.7].

8.У вступі обсягом до 4 сторінок:

9.Список використаних джерел подається у алфавітному порядку та повинен містити 40-60 найменувань. У описі наукового джерела необхідно вказати:

10.Додатки слід подавати послідовно по мірі посилання на них та позначати великими літерами української абетки. Кожен додаток повинен мати назву та розпочинатись з нової сторінки.

Зразки





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 196 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...