Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 1.36



Необхідно:

Ш відобразити операції на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

Дані для виконання:

ТзОВ “Марія” у лютому ц.р. придбало адміністративне приміщення вартістю 90000 грн. (крім того ПДВ) на умовах попередньої оплати. При придбанні сплачено збір до Пенсійного фонду 800 грн. та здійснено плату за реєстрацію договору купівлі-продажу на біржі в розмірі 1300 грн. Приміщення введено в експлуатацію у лютому ц.р.

У березні ц.р. приміщення пофарбоване (використано фарбу на суму 95 грн. і нараховано заробітну плату в сумі 200 грн., проведено відрахування на соціальні заходи згідно з чинним законодавством).

Завдання 1.37

Необхідно:

Ш відобразити операції на рахунках бухгалтерського обліку, вказати первинні документи.

Дані про виконання:

У березні ц.р. на ТзОВ “Бетта” виконані роботи з:

– поточного ремонту автомобіля “Вольво” на СТО (підрядним способом) на суму 500 грн., оплата здійснена готівкою;

– поточного ремонту холодильного обладнання (підрядним способом), за що ВАТ “Рембуд” перераховано кошти з поточного рахунку на суму 1050 грн., в т.ч. ПДВ;

– технічного обслуговування (заміна мастила та санітарна обробка салону) автомобіля “Москвич” (власними силами), який використовувався експедитором, на суму 100 грн.





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 194 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...