Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Доступ UUCP



Усі системи UNIX підтримують сервіс UUCP (UnixtoUnixCopyProgram), що дозволяє пересилати дані по стандартних теле­фонних лініях. UUCP - це також протокол канального рівня, але пін не володіє повним спектром можливостей, які можна було б реалі­зувати на цьому рівні, як, наприклад, у протоколіSLIP.UUCP доз­воляє лише пересилати файли з однієї системи в іншу.

Якщо ви знайдете постачальникаUUNET, то ви можете скористатисяUUCP для того щоб отримати у себе поштуInternet і новини USENET. Ваша система може використовуватиUUCP, щоб зв'язу­ватися з віддаленою системою і регулярно пересилати новини і пош­ту до вас. Ви не зможете одержати чогось більшого, ніж просто ко­ристуватися поштою і новинами, тому що насправді ви доInternet не під'єднані. Просто ваш комп'ютер дзвонить іншому, який залучений доInternet, і обмінюється з ним файлами. Будь-яка системаUNIXмістить у собі всі програми, які можуть для цього знадобитися.

23.4 Доступ через інші мережі

Різні мережі, залучені до Internet, у різному ступені інтегровані в неї. Більшість мережних служб, таких як Bitnet або CompuServe, встановлюють мережні засоби (шлюзи), що дозволяють обміню­ватися електронною поштою між цими системами і Internet. Деякі шлюзи дозволяють користувачам залучених мереж читати дошки оголошеньInternet (новиниUSENET). І є декілька серверів, роз­киданих по усьому світі, що дозволяють замовляти файли по елект­ронній пошті; такі служби автоматично добувають потрібний файл і відсилають його по e-mail користувачеві.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 211 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...