Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Д) 13750 грн



* Продаж Національним банком України облігацій призведе до

Г) скорочення грошової маси, зростання відсоткових ставок;

* Після реконструкції конвеєра на автомобільному заводі у минулому році продуктивність праці збільшилась. На одного робітника прийшлося 104 автомобілі замість 80 автомобілів. Але у поточному році продуктивність праці впала на 10%. Визначте продуктивность праці у поточному році.

В) ≈94 автомобілі/робітника;

* Припустімо, що економіка країни характеризується наступним: темп інфляції не перевищує 1% за рік, реальний ВВП знизився за останні три квартали, обсяг приватних капіталовкладень скорочується. Які з наступних фіскальних заходів можуть бути використані в даній ситуації?

Д) збільшення податків на всі види доходів.

* Пропозицію праці задано формулою Ls = 150W, а попит на працю Ld = 1000-100W, де W - денна ставка зарплати, а L - кількість робітників. Профспілки добились встановлення денної ставки зарплати на рівні 5 гр. од. Визначте як зміниться кількість зайнятих в економіці?

Г) зменшиться на 100 чол.;

* Пропозицію праці задано формулою Ls = 150W, а попит на працю Ld = 1000-100W, де W - денна ставка зарплати, а L - кількість робітників. Профспілки добились встановлення денної ставки зарплати на рівні 5 гр. од. Визначте як зміниться кількість безробітних?





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 380 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...