Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Бильно-душова машина 72



Машина призначена для миття тушок і курчат після газового обпалювання. При цьому птах безперервно переміщуєтьсяна підвісному конвеєрі.

Машина складається з корпусу 2 циліндрових форми, виготовленого з листової сталі завтовшки 2 мм, два барабані 3 з робочими органами — билами 1, станини 5 і приводу.

Била кріплять до барабанів за допомогою двох напівобичайок з труби, які закріплюють на барабані болтами. Барабани обертаються в підшипниках кочення.

Міжосьова відстань Між барабанами постійне і рг але 600 мм. Привід барабана здійснюється від асинхронного електродвигуна через шестерний редуктор і клиноременные передачі.

Клинопасова передача забезпечена пристроями для натягнення ременів, що є натяжними роликами, укріпленими на бічних стінках огорожі.

Вся приводна частина машини захищена. Корпус її встановлений на 4 гвинтових ніжках 6 (див. мал. XIV—14), що дозволяють регулювати кутом нахилу корпусу в необхідних межах.

Для подачі води у верхній частині корпусу по всій його довжині змонтовані 2 труби з отворами діаметром 2 мм.

Для відведення промивних вод в нижній частині корпусу приварений патрубок.

Машину встановлюють за камерою газового обпалювання по осі підвісного конвеєра на спеціальні фундаментні подушки або безпосередньо на підлогу. До неї підводять трубопровід для подачі води і відведення промивних вод в каналізацію


3.

МАШИНА В2-Ф001/3 ДЛЯ РОЗРІЗАННЯ І МИТТЯ ШЛУНКІВ





Дата публикования: 2014-11-29; Прочитано: 261 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...